Gratis Gids
met Praktische TipsMajesta Dierencrematorium Emmen

Je trouwe maatje verliezen is nooit gemakkelijk.

Die onvoorwaardelijke liefde en vriendschap. De warmte en genegenheid. Een dierbaar gezinslid en een rustpunt in uw drukke bestaan. En dan is afscheid nemen niet alleen moeilijk maar ook belangrijk. Wij als dierenliefhebbers begrijpen dat en helpen u daar graag bij.

Want rond een afscheid moeten keuzes gemaakt worden. Cremeren, begraven of toch destructie? Hoe richt ik het afscheid in? En welk aandenken wil ik aan mn huisdier? Dat is niet altijd eenvoudig, zeker niet in zo’n emotionele tijd.

Is er niets geregeld, dan nemen anderen die beslissingen voor u. En dan staat een waardig en respectvol afscheid helaas niet altijd voorop. Denk alleen al, aan wat er tijdens destructie met uw huisdier gebeurt.

Om u stap voor stap te helpen de vele keuzes te maken, hebben we de “Majesta Gids voor een Waardig en Respectvol Afscheid” gemaakt. Via deze gids bieden wij u zowel praktische advies als steun zodat u kunt afsluiten met het gevoel dat het zo goed is.

Wij verzorgen al vele jaren crematies voor dieren. Al duizenden dierenliefhebbers gingen u voor. We zijn trots dat we voor veel families al vaak voor generaties huisdieren het afscheid hebben mogen begeleiden. En al die ervaring hebben we nu samengevat in deze gids. Vul uw email adres hier rechts in, dan mailen we u hem meteen toe.

Het verdriet kunnen we niet wegnemen. De zorgen wel. Dat doen we met liefde en daarvoor staan we garant. Zo voegt u nog een laatste mooie herinnering toe aan al die mooie herinneringen die jullie al samen hebben. Wij staan voor u klaar!

 

Majesta Emmen
Majesta Emmen
Majesta Emmen
Majesta Emmen
Dierencrematorium Emmen
Zwaaikom 3
7825 TE
Emmen
Tel:0591-531944** (7 dagen per week van 09.00 – 21.00 uur)

Openingstijden : werkdagen tussen 9.30 en 16.30 uur alleen op afspraak

** indien u ons belt kan het soms even duren voor we opnemen/of doorschakelen i.v.m. een afscheid. Spreekt u alstublieft even in, zodat wij z.s.m. kunnen terugbellen. (meestal binnen een half uur)


Klik hier voor de prijslijst van Emmen →

Klik hier voor de routebeschrijving →