Home

 


Neem contact op:
030 26 16 700

De laatste fase

De-laatste-faseEuthanasie is één van de moeilijkste beslissingen die een dierenliefhebber ooit moet nemen.  Hoewel vaak onvermijdelijk,  kan dit leiden tot schuldgevoel en verwarring.

De bepaling voor het moment van de euthanasie is zo persoonlijk als de relatie met uw huisdier is. Het is een beslissing die alleen u kunt nemen, en het vergt persoonlijke moed en zelfopoffering. Veel mensen zijn bang dat zij het moment niet zullen herkennen als het daar is. Aarzel dan niet om advies bij uw dierenarts in te winnen. Het is ook goed om de andere gezinsleden en vrienden die een sterke band hebben met uw huisdier, te betrekken bij de beslissing. Dit is een moment dat u de steun van diegenen die het echt begrijpen, goed kunt gebruiken.

Majesta werkt op diverse locaties samen met dierenartsen die uw huisdier bij u thuis komen euthanaseren. Vaak is een huisdier bang van de eigen dierenarts en deze angst wilt u het dier in de laatste momenten besparen. Uw huisdier kan in alle rust, in de eigen vertrouwde omgeving, worden ingeslapen. U kunt tot het laatste moment bij uw dier aanwezig zijn. Zo hoeven de laatste momenten van uw kameraadje niet angstig en stressvol te zijn. Informeer bij uw crematorium naar de mogelijkheden.