Een liefdevol afscheid

Uw huisdier maakt deel uit van uw leven en uw gezin. Maar u weet dat het moment zal komen dat u afscheid moet nemen van uw kameraadje. Steeds vaker kiezen mensen ervoor hun geliefde huisdier na overlijden te laten cremeren. Een respectvol afscheid doet recht aan de liefde voor uw huisdier en de emoties die het verlies met zich meebrengt.

De dierencrematoria en uitvaartcentra van Majesta bieden verschillende opties om een crematie te kiezen die niet alleen bij u en uw huisdier past, maar ook bij het budget wat u in gedachten hebt. Welke optie u ook kiest: bij Majesta worden alle overleden dieren met evenveel respect behandeld! Onze dienstverlening kenmerkt zich door de combinatie van persoonlijke aandacht en professionaliteit.

Op deze website vertellen wij u over de service die wij u kunnen bieden. Ook vindt u er veel nuttige informatie die voor u, als eigenaar van een huisdier, van belang kan zijn. Want als het moment daar is, dat u afscheid moet nemen, dan is het prettig dat u een weloverwogen besluit kunt nemen. Zo krijgt u achteraf geen spijt.

Hebt u vragen; aarzel dan niet om contact op te nemen met de vestiging van uw keuze. Met 15 vestigingen in heel Nederland heeft Majesta Uitvaartzorg voor dieren altijd wel een vestiging bij u in de omgeving. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Klik hier voor een overzicht van de Majesta-vestigingen.

Voorbereiden op het overlijden en cremeren van uw huisdier

DE LAATSTE FASE ►
Euthanasie is één van de moeilijkste beslissingen die een dierenliefhebber ooit moet nemen. Lees hier wat het inhoudt en waar u aan moet denken.

CREMATIEPAKKETTEN ►
Als het einde daar is staat u voor een aantal keuzen. Sommige zijn praktisch van aard, anderen helpen u achteraf met een goed gevoel terug te kijken. Lees hier hoe een crematie in zijn werk gaat.

HET HERDENKEN ►
Na het overlijden van uw huisdier zult u de draad weer moeten oppakken. Het kan dan helpen om een gedenkvoorwerp te hebben, zoals een urn of een sieraad, waarmee u uw huisdier kunt gedenken. Lees hier meer over de mogelijkheden.

Maatregelen Coronavirus

In verband met de ontwikkelingen rond het Coronavirus (COVID-19) zijn wij genoodzaakt de maatregelen voor uw en onze gezondheid aan te scherpen. Wij blijven ons primair inzetten om u te helpen en ondersteunen bij het verlies van uw geliefde huisdier en de uitvaartzorg daarvoor. In principe zijn al onze vestigingen geopend, zij het met mogelijk aangepaste openingstijden.

Voor al onze vestigingen vragen wij u rekening te houden met het volgende:

  • Maak altijd vooraf een telefonische afspraak;
  • Kom a.u.b. met maximaal 2 personen naar het dierencrematorium of -uitvaartcentrum;
  • Wij hanteren een mondkapjesplicht: bij binnenkomst van ons pand is het dragen van een mondkapje verplicht;
  • Houd een afstand van minimaal 1,5 meter aan;
  • Kom niet naar ons als u verkoudheidsklachten en/of koorts heeft of als u in een risicogebied bent geweest;
  • Wij plannen niet meer dan één afspraak tegelijkertijd en proberen de afspraken zo goed mogelijk te spreiden;
  • Het kan zijn dat u gevraagd wordt buiten of in de auto even te blijven wachten;
  • Wij vragen u hygiënerichtlijnen van het RIVM strikt te volgen waaronder geen handen schudden, afstand bewaren, handen wassen etc;
  • Betalingen kunnen alleen per PIN geschieden.

Voor informatie of het Coronavirus gevaarlijk is voor huisdieren verwijzen wij u naar het artikel op www.dierenzorggids.nl

Wij rekenen op uw begrip en hopen dat deze situatie snel onder controle is.