Home

 Neem contact op:
030 26 16 700

Afscheid nemen

Wanneer u uw overleden huisdier naar een van onze vestigingen brengt, dan krijgt u de gelegenheid om in alle rust afscheid te nemen van uw huisdier. Maakt u wel van tevoren een afspraak. zodat onze medewerkers u en ook anderen gepaste aandacht kunnen geven. De afscheidsruimte wordt voor u gereserveerd en uw huisdier wordt mooi opgebaard. U krijgt de gelegenheid om met uw gezin in alle rust afscheid te nemen. Ook achterblijvende huisdieren zijn welkom bij dit afscheid. Uiteraard bieden wij u een kopje koffie of thee aan. Hebt u nog bijzondere wensen, zoals bijvoorbeeld het draaien van achtergrondmuziek naar uw keuze, bespreek dit gerust met een van onze medewerkers. Zij zullen hun best doen om het afscheid van uw huisdier zo mooi mogelijk te maken!

The ball is mineWanneer uw overleden huisdier door het crematorium of de Dierenambulance wordt opgehaald bij u thuis, of bij uw dierenarts, dan kunt u op een later tijdstip afscheid komen nemen. Maak hiervoor tevoren telefonisch een afspraak.

Afscheid nemen is bij iedere vorm van cremeren mogelijk, zonder extra kosten. Wilt u afscheid nemen buiten de reguliere openingstijden van de vestiging, dan worden wel kosten in rekening gebracht. Een van onze medewerkers komt dan speciaal voor u naar het crematorium of uitvaartcentrum.