Veel verdriet van onze hond Buddy.
Maar O zo geweldig opgevangen door Majesta de Betuwe. Waardoor het afscheid mooi te noemen was.
Marcel en Conny duizend maal dank voor de fantastische zorg die jullie hebben gegeven.

Fam. Zijl


Donderdag 26 mei 2016 hebben wij onze Jack, de Jack Russell, van bijna 16 jaar moeten laten inslapen. ’s Middags hebben mijn dochter en schoonzoon Jack naar dierencrematorium Majesta in Rotterdam Ommoord gebracht. Hier zijn zij vriendelijk ontvangen, Jack werd in zijn eigen mandje op een mooie tafel met mooie achtergron gezet en mijn dochter kreeg ruim de tijd om afscheid van hem te nemen en foto’s te maken. Alles op een rustige en goede manier. Ook de urn was netjes uitgezocht en alles is goed doorgesproken en geregeld. Vrijdag 27 mei is Jack individueel gecremeerd en dinsdag 31 mei kon ik de urn ophalen. Ook dit is op een nette en vriendelijke manier gegaan. Het is nooit leuk om afscheid van je huisdier te moeten nemen maar zoals het hier is gegaan zou ik Majesta zeker aanraden.
Mijn beoordeling is dan ook met 5 sterren en jullie verdienen een dikke 9.

Marianne Stijger–van den Heuvel


Ik wil de vestiging Rotterdam heel hartelijk bedanken voor hun professionele maar ook medelevende optreden toen onze poes plotseling overleed. Wij kregen aan de telefoon al een bijzonder vertrouwd gevoel met de instelling en ook ter plaatse werden wij niet teleurgesteld, ondanks de zakelijk ongunstige dagen met de Pasen. Heel hartelijk bedankt, een goede service als deze heeft ons ongetwijfeld geholpen met het verwerkingsproces van het zo plotseling moeten missen van onze poes.

Ankie


Petra is een geweldige vrouw die weet wat iemand mee maakt, als je afscheid moet nemen van je dierbare vriend. Zoals zij je ontvangt en intens met je mee leeft en het onmogelijke toch mogelijk maakt, dat is geweldig. Zij heeft een hele bijzondere gave met zowel mens als dier. Wij hebben zo’n intens verdriet, maar de crematie was zo mooi en waardig, dat we het hopelijk toch een plekje kunnen gaan geven.

Jan en Monique


Ik heb voor Majesta gekozen omdat die me het beste gevoel gaf en ik ben zeer tevreden.

Silvia Oostendien


Zowel het voorgesprek als de verdere afhandeling van het hele proces zijn wij zeer te spreken over !!!!

J.Dijk


Dank voor jullie steun, tijdens de crematie en daarna. Vol lof hoe het gaat in jullie crematorium. Het was meer dan dier en mens waardig. Hopelijk komen vele baasjes bij jullie met hun geliefde dier. Dit is oprecht steun en medeleven wat jullie geven. dank hiervoor.

de Rijk


k heb voor Majesta gekozen omdat die me het beste gevoel gaf. Goede ontvangst, medeleven respect voor overleden dier en eigenaar.

Schönhage