Home

 Neem contact op:
030 26 16 700

Vervoer

Vervoer van uw overleden dier naar het crematorium

Voor kinderen kleinAls u bij uw dierenarts  aangeeft dat u gebruik wilt maken van van een van de vestigingen van Majesta voor de crematie van uw huisdier, dan zal de dierenartsenpraktijk dit voor u regelen. Het vervoer van uw overleden huisdier wordt dan verzorgd door het crematorium. Enkele vestigingen maken gebruik van vervoer door een Dierenambulance.  Soms wordt het dier  nog op dezelfde dag opgehaald, soms de dag erna. Uw dierenarts kan u hier meer over vertellen.

U kunt uw huisdier ook bij u thuis door het crematorium of uitvaartcentrum laten ophalen.  Wij komen bij u thuis met een onopvallende auto en een ervaren chauffeur, in representatieve kleding zonder bedrijfsnaam. Uw huis dier wordt in een mand gelegd en toegedekt met een deken. Het crematieformulier, waarop u uw wensen kunt aangeven, vult de chauffeur samen met u in.

In veel regio’s kan ook de Dierenambulance uw overleden huisdier bij u thuis ophalen.  Informeer bij het crematorium of uitvaartcentrum, of de Dierenambulance bij u in de buurt, wat in uw situatie het handigst is.

Uiteraard kunt u ook zelf uw huisdier bij een van onze crematoria of uitvaartcentra brengen. Maak wel altijd van te voren een afspraak, zodat wij u en anderen gepaste aandacht kunnen geven!

De vestigingen van Majesta zijn ook buiten kantooruren telefonisch bereikbaar. Kijk op de website van uw vestiging voor bereikbaarheid en openingstijden.

Vervoer asresten retour

Wanneer u hebt gekozen voor een individuele crematie, dan kunt u de asresten terug ontvangen. Om de asresten zelf op te halen maken we graag een afspraak met u, op een moment dat het u uit komt. Zodra de asresten  klaar staan, meestal tussen 24 tot 48 uur na de crematie, nemen wij daarvoor contact met u op.

Het is ook mogelijk de asresten te laten retourneren naar de dierenartsenpraktijk. Deze kunt u daar ongeveer één week na de crematie ophalen. U wordt gebeld door de dierenartsenpraktijk als de as is afgeleverd.